Välkommen, besökare! [ Skapa konto | Logga inrss  | tw

Lägg ut annons
 

805,000.00 kr

Flower Garden II – Ett fantastiskt semesterparadis

Flower Garden II – Ett fantastiskt semesterparadis
Flower-Garden-II-012Flower-Garden-II-017Flower-Garden-II-026DSC00811

Beskrivning

Flower Garden II

Ett fantastiskt semesterparadis med en mängd olika
faciliteter!

Flower Garden II är ett vackert komplex med totalt 39 lägenheter, 10 takvåningar i 3 olika lägenhetsbyggnader. Beläget i det populära och idylliska området Oba,där du har allt inom gångavstånd från det vackra området. Oba centrum, varuhuset Metro, Alanyum köpcenter, barnvänliga stranden, gym, kollektivtrafik och ett stort lokalt sjukhus. Området erbjuder en unik möjlighet till att uppleva lugn och härliga promenader genom det vackra harmoniska grönområdet, samtidigt som det ligger ett kort avstånd från Alanya Centrum.

Lägenheterna har ett superbt fullt utrustat kök i öppen planlösning till det rymliga vardagsrummet som öppnar upp till en stor vacker terrass. Det moderna köket är högblankt och har exklusiva bänkskivor i granit. 2-5 fina sovrum, 1-2 balkonger, 1-3 badrum med golvvärme och vägghängd toalett. Ett badrum är anknutet till ett av sovrummen, allt med högsta kvalitet.

I mitten av komplexet ligger en stor anlagd trädgård med en stor pool och barnpool sant gott om utrymmen för solstolar och bord och stolar för att umgås. Här kan du njuta av utsikten över de vackra Taurusbergen från din balkong eller vid poolen och baren. Det finns även grillplats där du kan umgås med familj och vänner och för barnen finns en lekplats.

Det finns även ett gemensamt hälsocenter med uppvärmd inomhuspool, gym, bastu,aktivitetsrum, toaletter och omklädningsrum. Komplexet omges av en stenmur och har säkerhetsvakter 24/7, TV-satellitsystem, WIFI, porttelefon samt trädgårdsmästare och vaktmästare på plats.

Flower Garden II är ett projekt som verkligen måste ses – en
fröjd för ögat!

Vi önskar dig därför varmt välkommen på visningsresa så du kan se ditt framtida semesterhem med egna ögon!

För fler bilder, planlösningar och prislistor besök vår hemsida för mer information.

www.troll-home.com

Annons ID: 89754660f67671a1

     

423 totala visningar, 1 idag

  

Sponsrade länkar

För att ställa en fråga om denna annons, fyll i formuläret nedan för att skicka din fråga till annonsören.