Annonsera gratis

Annonsera gratis på internet

Vi har nu öppnat webbplatsen Annonsera gratis där du som privatperson, eller som företag, kan annonsera helt gratis.

Köp och sälj, skänk bort, byt eller hyr ut

Hos Annonsera gratis är möjligheterna många, oavsett om det är köp och sälj av olika saker du är ute efter, eller kanske en bostad, eller om du vill byta något, så har du fina möjligheter att lyckas genom att annonsera hos oss, eller att hitta annonsen för just den där prylen du letat efter. Har du tänkt att annonsera på internet tycker vi självklart att vår webbplats är stället du ska välja.

Webbplatsen innehåller idag de grundfunktioner vi anser behövas för att fungera bra som annonsplats. Målsättningen är dock att vi ska bygga ut med ytterligare funktioner som ger dig som användare en ännu bättre upplevelse, och därför tar vi gärna emot dina synpunkter, så att vi kan göra förbättringar som du som användare verkligen vill ha. Du kan lämna dina synpunkter via vårt kontaktformulär.

För att kunna annonsera gratis hos oss behöver du först registrera dig, och när detta är gjort kan du sedan börja annonsera. Du hanterar enkelt dina annonser via din kontrollpanel, där du även hittar viss statistik för dina annonser. Svårare än så är det inte att annonsera på internet. De typer av annonser du kan lägga ut är köp och sälj, skänkes, bytes, uthyres och önskas hyra. Det är mycket möjligt att ytterligare annonstyper kommer att läggas till i framtiden om behov finns. Det finns idag ett stort urval av annonskategorier att välja på, men skulle du sakna en kategori, så rekommenderar vi att du lägger annonsen i kategorin Övrigt, som finns under alla huvudkategorier. Vi tittar på de annonser som läggs i Övrigt och skapar sedan nya kategorier när behov finns.

Vi på Annonsera gratis hoppas att du kommer att få en trevlig upplevelse hos oss! Varför inte börja annonsera direkt!?

6 tankar kring ”Annonsera gratis på internet

  1. Stefan Inläggsförfattare

   Tack Jonas! Ja, det är ju inte någon ny briljant idé som ingen annan kläckt tidigare, men vi gör ett försök. 🙂

 1. Pingback: Tjänsten Annonsera gratis är nu lanserad | Stefans webbsnacks

 2. mtibell

  Villkoren är “en smula” lika de vi har på Annonsera.se. Kul att ni tycker de ser bra ut! 🙂

  1. Stefan Inläggsförfattare

   Hej! Innan vi startade vår webbtjänst så gjorde vi bland annat en research gällande villkor för webbtjänsten. Vi tittade helt enkelt på andra liknande tjänsters villkor, varav ni var en av dem. Av detta tog vi de delar som vi tyckte skulle finnas med i våra villkor. När man skriver liknande texter där man försöker att vara kort, men tydlig, så uppstår lätt texter som liknar andra. Tycker ni att vår villkorstext liknar er text för mycket så får vi försöka att formulera om vår text?

   1. mtibell

    Jag har inga problem med det utan tror att det är precis så saker och ting utvecklas, man bygger på och förbättrar det som redan finns.

Kommentarer inaktiverade.