Det bästa med våren – fiske!

Hallå på er bloggläsare och annonsörer! Jag hoppas att ni mår fint och att vårvädret sprider ut sig över hela Sverige.

Själv njuter jag lite extra varje dag av att det bara kommer bli varmare och ljusare för varje dag som går. Jag har ett intresse som verkligen blommar ut under våren och sommaren, nämligen fiske! Det är något alldeles speciellt med fiske under våren och sommaren, tycker jag. Förmodligen beror det på att det är en skön känsla att kunna stå utomhus, antingen i värmen och under solens strålar, eller med solnedgången som utsikt. Ja, det är rogivande och visst är det riktigt roligt när man får napp. Har vi några fler fiskare här?

För mig finns det inget bättre än att dra upp till exempel en abborre. Det är så gott att steka i smör och sedan salta ordentligt och lägga på ett grovt knäckebröd. Jag sitter och kikar på vårens fiskespön och visst kliar det i fingrarna. Nu är frågan om man ska hålla sig till sin födelsedag och önska sig, eller om man ska slå till direkt. Det lutar åt det sistnämnda. Jag tar tacksamt emot era bästa fisketips! Eller varför inte om ni har införskaffat ett fiskespö som ni vill rekommendera. Att surfa runt på fiskespön är nästan lika roligt som själva fiskandet, nästan 🙂

Vad säger ni om denna utsikt?

Vad säger ni om denna utsikt?

Abborre!

Abborre!