Mitten på mars och grilltips

Hallå på er! Hur mår ni ute i stugorna? Själv mår jag utmärkt. Det känns att våren på intågande. På riktigt denna gång. Mars började ju både bra och lovande. Jag hörde att Småland hade runt 19 grader där en dag. Ja, det är minsann inte dåligt för att vara början på mars! Vi på Annonseragratis.net kommer hålla våra tummar och tår att det ska fortsätta gå mot ljusare tider. Snart är det ju sommar, och ett hett tips är att kika efter förslagsvis grillar och utemöbler här på vår sida. Där kan man göra riktigt bra köp och fynd!

På tal om grill så tänkte jag dela med mig av några tips. Jag kan tänka mig att de flesta tycker att det är härligt att grilla – både att faktiskt grilla men också, såklart, att äta grillad mat. Det är något alldeles särskilt. Förmodligen för att det är kopplat till sommar, sol och bad.

Jag tänkte att ni skulle få tre bra tips på grillat. Ett på grillad fisk, ett på grillat kött och ett på grillade grönsaker. Dessa recept är testade av oss här på Annonseragratis.ner och vi kan gå i god för detta! Håll till godo!

1. Fisk. Grillad lax med osttäcke. Naturligtvis med sommarens mest populära krydda – dill!

2. Kött. Parmesanburgare med soltorkad tomatcreme. Grillad hamburgare är den bästa!

3. Grönsaker. Grillade grönsaker med smak av havssalt, chili och oregano. It’s all about the spices!

5a788050-2284-491a-92ef-6e1a1d7e215f